Scholing

Welke scholing staat er voor 2020/2021 op het programma?

‘Altijd blijven leren’ staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we op de behoefte van het NWI-team afgestemde scholing aan.

Actueel en adequaat opgeleid zijn is belangrijk onderdeel van het kwaliteitslabel van NWI. Daarin speelt jouw eigen ontwikkel- en opleidingsvraag de hoofdrol. Samen stemmen we af welke kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn in jouw specifieke situatie. Ons opleidingsaanbod wordt daarop afgestemd. Ook word je gevraagd je kennis te delen met je collega’s van NWI. Zo krijgt scholing z’n grootste effect. Het gevolg? Werken als interimmer bij NWI is professioneel op topniveau uit te voeren.

NWI
Scholing

Dat ziet er als volgt uit:

  • Tien scholingsthema’s per jaar, grotendeels op avonden van 20:00 tot 22:00, maar ook tijdens de jaarlijkse ‘NWI-dagen’;
  • Intensieve training in kennis en vaardigheden met betrekking tot interimopdrachten in het basisonderwijs (zie onderstaande onderwerpen), waarin samen leren centraal staat en;
  • Voor elk scholingsonderwerp is een docent of trainer aangetrokken die hoogwaardig is geschoold in het betreffende onderwerp – en daarbij ook de deelnemers zowel weet te inspireren, activeren als te boeien.

Van onze deelnemers vragen we:

  • Een actieve leerhouding;
  • Eigen inbreng van kennis, kunde en vaardigheden en;
  • Een goed humeur 😉
Onderwerpen voor 2020/2021

Resultaatgericht werken

Kwaliteitszorg

Leiderschap

Didactisch handelen

Nieuwste inzichten m.b.t. medezeggen-schap en modern klachtrecht in het onderwijs

IKC ontwikkeling