over nwi

Wie zijn we en waar staan we voor?

De mensen achter NWI

Noorderwerkt Interim is opgericht door Jasper Hollenbeek Brouwer, Jos Buis en Sietsche Nieuwenhuis. Je kunt hen kennen van coaching- en adviesbureau Buro Noorderlingen. Bas van Loo is als Extern Adviseur aan NWI verbonden. Bas is in het dagelijks leven voorzitter van het college van bestuur van een stichting voor christelijk basisonderwijs in het Oosten van Nederland.

De kracht van NWI

De kracht van NWI schuilt in mensen. De mensen waar we méé werken, waar we vóór werken en die voor óns werken.

Kwaliteitsbewust 
De juiste interimmer zijn en/of vinden, daar is precisie en maatwerk voor nodig. Daarom werken we met een kwaliteitslabel dat ervoor zorgt dat wij, met behulp van zorgvuldige screening, coaching en scholing, onze interimmers en opdrachtgevers begeleiden.  

Persoonlijk 
De mens staat centraal bij NWI: De interimmers van NWI vormen een hecht team en worden optimaal begeleid en (bij)geschoold.  Zij maken deel uit van een intern (intervisie)netwerk waarin wij kennis met elkaar delen.

 

Nabijheid
‘Onze’ interimmers en de consultants van NWI blijven in de nabijheid van de opdrachtgever. Dit uit zich in oprechte aandacht tijdens maar ook na afronding van een interimopdracht. Opdrachtaanvragen worden uiteraard altijd samen met de opdrachtgever zorgvuldig voorbereid.

Kleinschaligheid
Door de focus op kleinschaligheid geloven we erin dat onze interim opdrachten en onze interimmers de goede aandacht en begeleiding krijgen. Kleinschaligheid is voor ons een belangrijke voorwaarde voor de beste  kwaliteit. We hebben en houden daarom intensief contact met zowel de interimmer als de opdrachtgever.

Missie

NWI levert een bijdrage aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs en rondt daarom elke interim opdracht met succes af.

Visie

Ons kwaliteitslabel realiseren we door onze interimmers in staat te stellen topprestaties te leveren. Dit doen wij door:

  • Zorgvuldig te screenen, onder meer door het doorlopen van een speciaal door NWI ontwikkeld assessment;
  • Continu (bij) te scholen;
  • Adequaat en planmatig te begeleiden (met een goede balans tussen een taak- en relatiegerichte ondersteuning);
  • Het organiseren van een netwerk/intervisiegroep met andere interimmers (binnen de branche) en;
  • Altijd in de nabijheid van de opdrachtgever te blijven.