Dag Interimmer

Werk jij in het basisonderwijs en hoor je bij de beste interimmers?

Ben je een interimmer? Dan weet je dat het leveren van een topprestatie veel voldoening geeft. In de complexe onderwijswereld is dat een uitdagende klus. Je merkt vast dat je door je gedegen kennis en ervaring van het vak, je ook bij lastige vraagstukken jezelf van je beste kant kunt en moet laten zien. En dat de mogelijkheid om te sparren en continu te leren je van een gemiddelde een hele goede interimmer hebben gemaakt.

En dát, het faciliteren van kwaliteit, is nu precies waar wij voor staan. Wie we daarvoor zoeken en hoe je je moet aanmelden? Lees snel verder.

NWI
Wie zoeken we?

Een interimmer van NWI:

 • Levert topprestaties op basisscholen door zich te richten op de mensen en vandaar uit te sturen op de taak en te ondersteunen in de relatie;
 • Is trots om voor het selecte gezelschap van interimmers van NWI te mogen werken.
 • Is meer dan gemiddeld sensitief naar de opdrachtgever waarvoor gewerkt wordt.
 • Heeft een gedreven professionele beroepshouding;
 • Heeft een sterk zelf reflecterend vermogen en waardeert een jaarlijkse beoordeling;
 • Vindt het leuk om eigen (specifieke) kennis te delen met de collega’s van het NWI-team;
 • Houdt van het werken bij een kleinschalige organisatie waar de mens centraal staat;
 • Houdt van de uitdaging en dynamiek van het basisonderwijs.
 •  

Wat hebben wij jou te bieden?

Kwaliteitslabel
Je maakt onderdeel uit van een select gezelschap van top interimmers.

Screening
Je ondergaat een assessment en screening samen met de mensen van NWI, voor de rol waarin je een interimopdracht gaat doen. Uiteraard bespreken we samen de uitkomsten hiervan, waardoor je (nog meer) zicht krijgt op je talenten en ontwikkelgebieden.

Scholing
Actueel en adequaat opgeleid zijn is belangrijk onderdeel van het kwaliteitslabel van NWI. Daarin speelt jouw eigen ontwikkel- en opleidingsvraag de hoofdrol. Samen stemmen we af welke kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn in jouw specifieke situatie. Ons opleidingsaanbod wordt daarop afgestemd.

Ook word je gevraagd je kennis te delen met je collega’s van NWI. Zo krijgt scholing z’n grootste effect. Het gevolg? Werken als interimmer bij NWI is professioneel op topniveau uit te voeren.

Daarnaast beschik je over de NWI helpdesk. Hier kan je met al je actuele vragen vanuit de opdracht terecht.

Netwerk
Je bent onderdeel van het NWI-team. Niet alleen maak je gebruik van het grote netwerk van NWI, maar ook ben je – samen met andere interimmers – actief deelnemer aan een intervisienetwerk. Jullie zien elkaar en leren met elkaar, maandelijks in een door NWI georganiseerde bijeenkomst. 

En verder?
Je werkt vanuit je eenmanszaak voor NWI. Daarvoor ontvang je een marktconform uurtarief. Dit tarief is voor iedere opdracht gelijk. We staan garant voor een snelle uitbetaling.  

NWI
Hoe word ik interimmer bij NWI?

Selectieprocedure:

 1. Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar jasper@noorderwerkt.eu;
 2. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk gesprek;
 3. Afhankelijk van de uitkomst van het gesprek word je uitgenodigd voor een assessment en screening voor de rol waarin je interim werk wilt gaan doen. De uitkomst hiervan bespreken we uiteraard met je zodat je (nog meer) zicht krijgt op je talenten en ontwikkelgebieden;
 4. Zijn het assessment en de screening positief en wil je graag bij NWI aansluiten? Dan nodigen wij je uit om lid te worden van NWI;

Gaan we samenwerken?

 1. Zowel de afspraken die we met je maken als onze beide rechten en plichten leggen we vast in een samenwerkingscontract;
 2. Alle data van (gratis) scholing en intervisie worden met je gedeeld. Als je lid bent geworden van NWI, ben je verplicht deze scholing te volgen. Daarnaast word je geïnformeerd over de werking van de helpdesk en andere ondersteuning;
 3. Is er een opdracht binnengekomen of heb je zelf een opdracht binnengehaald? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!